• Új
Öntapadó Weatherstrip keret nélküli Ablak tolható Szárny Képernyő Ajtó Alsó Tervezet Dugóval Tömítések 25mm / 35mm / 45mm x 5m, Fehér

Öntapadó Weatherstrip keret nélküli Ablak tolható Szárny Képernyő Ajtó Alsó Tervezet Dugóval Tömítések 25mm / 35mm / 45mm x 5m, Fehér

HUF 2821.00
HUF 2821.50
Összeg
A boltban.


Repedések, illetve a hiányosságok körül nyílászárók okozhat a tervezeteket, hogy jöjjön be a haza vezető magas fűtési, illetve hűtési költségeit. A Szilikon Weatherstrip Tömítések használt pecsét hiányosságok körül nyílászárók, hogy ki lehet kondicionált levegő szökik szabadtéri levegő. Ők is segítenek tartani a nemkívánatos por , rovarok, valamint a pollen a melegebb hónapokban. Egy nagyszerű megoldás, le kell cserélni a régi, vagy kopott ajtó, ablak tömítések , amely egy akadály ellen a kültéri levegő.
Hogyan tudom-e, az ajtók/ablakok kell tömítő szalagok, vagy nem ?
Nyitó-záró, ajtó vezet laza szigetelés, vagy a hang akadályokat, ami állandó változás. Egyre az ajtót hang biztosak jár dolgozni, nem csak az ajtón, hanem a keret, ajtó, ajtófélfa. Egy jó szabály, hogy emlékezzen, ha fény teszi át , hang biztos, hogy kövesse. Használata erős fény, hogy vizsgálja meg a munka az üresedés, ahol a hang képes áthatolni.
Hat színben öt Szélességben. Fehér, fekete, szürke, barna, átlátszó, magas átlátszó szélessége 25mm, 35mm, 45mm, 60mm, még 110mm. Talál bármelyik üzletünkben.
Jellemzők Számos méretben, hogy pontosan illeszkedjen. Jól ellenáll a tömörítés. Kiváló hőszigetelő tulajdonságai. Kiváló öregedés, valamint ózon ellenállás. Kiváló lúgok, valamint savak ellenállás. Kiváló hő megőrzésének, energia-megtakarítás, teljesítmény.
110mm világos szalag a 0-70mm szakadék
Alkalmazás
Az Ajtó Alsó Tömítések
Haza weatherization egy egyszerű, megfizethető do-it-yourself projekt lehet tenni egész évben, hogy segítsen csökkenti az energia számlák, csökkenti a huzat, fokozza a beltéri komfort, blokk rovarok/bugs/szúnyogháló/por/szél/zaj, valamint védi a belső terek, a zord időjárási körülmények között. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálnak a különböző easy-to-install weatherization termékek, beleértve ablak szigetelés készletek, weatherstrip tömítések, ajtó zárak, stb. Használható együtt más weatherization termékek, hogy a haza több kényelmes, energiatakarékos egész évben.

A termékről

szín:
Fehér
Forma:
I
Szélesség:
25mm, 35mm, 45mm
Típus:
Sealing Strips
Anyag:
Szilikon Gumi
is_customized:
Yes
Méret:
to seal 0-28mm gap
Modell Száma:
Öntapadó
Alkalmazás:
a pecsét 0-28mm szakadék
Széles:
25mm, 35mm, 45mm
Hossza:
5 meters
szín:
Keret Nélküli Üvegezés Tolható Szárny Alumínium Ablak Tömítő Időjárás S
teljesítmény:
blokk hang/por/rovarok/bugs/szél/fény/füst

Hasonló javaslatok