• Új
Állítható Treble/Bass Frekvencia Osztó 2 Utas Hangsugárzó Audio Szűrők Crossover

Állítható Treble/Bass Frekvencia Osztó 2 Utas Hangsugárzó Audio Szűrők Crossover

HUF 1064.00
HUF 1120.50
Összeg
A boltban.


Műszaki adatok :
1) Méret : 7*5*2.5 cm (LWH)
2) Alkalmas Hangszóró Teljesítmény : 400 W, vagy alacsonyabb
3) Alkalmas Hangszóró Impedancia : 4 16 ohm
4 ugrók a fedélzeten, hogy optimalizálja a hang hatása : Ugró A, B, basszus; Ugró C, D a treble (a beállítás részleteit lásd alább).
Részletek ugrók :
Ugró A, B használják, hogy ellenőrizzék audio hatása basszus tartományban. Egy alsó határ, míg a B a felső határ a basszus hang tartományban. A néhány felszólaló, amikor Bass lett túl sok, a házelnök meg fogja mutatni, torzítás. Amikor ez történik : távolítsa el az ugró kap az ugró Egy korlátozza szuper alacsony Bass, hogy hozza torzítás alacsonyabb. Amikor eltávolítjuk a felső ugró B, Bass növekedett, míg felső Ugró B, Bass-ra csökkent. Ugró C D használják, hogy ellenőrizzék Magas tartomány. Ha kap mindkét ugró C, D a, a hang magas a leghangosabb. Ha csak kap C-on, a magas hangok alacsonyabb. Ha csak cap D, tovább alacsonyabb. Amikor mind a sapkák, a C-D eltávolítják, nincs magas hangok. (Általánosságban elmondható, hogy a négy ugró, hogy előbb-utóbb megtalálja a legjobb hanghatás. Anywya, minden hatás függ a tényleges teszt.)
Hogyan kell használni az elosztó tábla :
Először csatlakoztassa, ahogy a fenti ábra (Magas, Alacsony, Bemeneti), csatlakoztassa a hangszóró, pecsét légrés, akkor lehet kezdeni, hogy hallja a zenét, miközben optimalizálni.
Általában használjuk ugró, majd engedd B tétlen. Az ugró-C-D : hallanunk kell a tényleges hatása magas. Egy általános képlet : A+D = jobb Bass; A+C = tiszta, Magas and Bass; A+CD = tiszta, Magas and Bass (a teljes hatás hajlik a Treble); AB+CD = több mediant frekvencia. Amikor Bass hatás szükségtelenül magas, akkor lehet, Kérjük, távolítsa el a kupakot optimalizálni, amíg nem hiszem, hogy a hang a legjobb, majd javítsa ki a testület a hangszóró egység.
A csomag tartalmazza :
1 DB Ajustable Treble/Bass Frekvencia Osztó 2 utas Hangsugárzó Audio Szűrők Crossover

A termékről

Típus:
Feszültség Szabályozó
Állapot:
Új

Hasonló javaslatok