• Új
Mesterséges Fúj Kézi Hideg Vágás, ólommentes Kristály Üveg Hattyú Stílus Hárfa Alakú Átlátszó Bor Derítő

Mesterséges Fúj Kézi Hideg Vágás, ólommentes Kristály Üveg Hattyú Stílus Hárfa Alakú Átlátszó Bor Derítő

HUF 8505.00
HUF 9450.00
Összeg
A boltban.

Mesterséges Fúj Kézi Hideg Vágás, ólommentes Kristály Üveg Hárfa Alakú Átlátszó Bor Derítő
Név : Vörös Bor Üveg Palack
Anyag : ólommentes Kristály Üveg
Technológia : A Kézzel Fúvott
Kapacitás : 650ml/2000ml
Ellátás : Mosogatógépben Is Tisztítható
Csomag : Polyfoam akkor Erős Karton
Ez a palack tartalmaz érzéki görbék egy U-alakú, a pour kifolyó végzős akár egy kényes pont. Gyönyörű darab, asztalon, majd bevezeti a több oxigén tartalma, ami lehetővé teszi a bort, hogy nyisd ki teljes mértékben fejleszteni a maximumot. Úgy tervezték, hogy fejtsük le egy normál méretű üveg.

Szállítás : Gyors szállítási mód lesz kiválasztva az ön számára alapján a parancsot. Kérjük erősítse meg, hogy a cím helyes, ha a megrendelés. Az orosz fogyasztók, kérjük, ne feledje, hogy írja le a teljes nevét.
Előnye, nagykereskedő : a Legtöbb elem látható vonal van raktáron annak érdekében, hogy gyors shippig. Jó minőségű, versenyképes áron. Csepp hajózás áll rendelkezésre. Majd válassza a gyors szállítás módja, a sorrendben, mint a nagyon profi szállítás, szállítmányozó, hogy érkező áruk gyors, biztonságos. Ellenőrizze, hogy minden részlet a szállítás előtt. Gyorsan, mielőtt után-eladó választ a kérdésekre.
Előnye a tömegtermelés : Tárgyalás ,kis érdekében elfogadható. Magas minőségű & jó ár. Szigorú minőség-ellenőrzés gyártási folyamat során. A speciális gép gyártása. Szép kivitelezés minden lépés. Kiváló design csapat meg tud felelni az OEM parancsot. Erősítse meg, hogy minden részlet a gyártás előtt. Képek küldése a gyártás során, hogy megmutassa minden mozdulatát. Gyorsan, mielőtt után-eladó választ a kérdésekre. Gondoskodik szállítási neked, ha szükség van rá
Körülbelül Visszajelzés : Kérem, kérem, hagyjon minket egy pozitív visszajelzést, ha elégedett vagy a minőségi szolgáltatás. Ingyenes ajándék lesz elküldve a következő sorrendben, mint a visszatérés, de kérlek, hagyj üzenetet, hogy tartani, mint írt.

A termékről

Típus:
Bár Eszközök
Modell Száma:
RW01
Bár Az Eszközök Típus:
Hordókkal
tanúsítási:
CE / EU
Márka Név:
ZZAZMY
Funkció:
Az Öko-Barát
Átmérő:
>10cm
Anyag:
Üveg
Kapacitás:
650/2000ml

Hasonló javaslatok