• Új
10db/zacskó Diagnosztikai eszköz szivattyú ék fekete KLOM Közepes méretű Auto Levegő ék SZIVATTYÚ Ékek Lakatos Eszköz működik az autó windows ajtó

10db/zacskó Diagnosztikai eszköz szivattyú ék fekete KLOM Közepes méretű Auto Levegő ék SZIVATTYÚ Ékek Lakatos Eszköz működik az autó windows ajtó

HUF 14291.00
HUF 18090.00
Összeg
A boltban.

Diagnosztikai eszköz szivattyú ék fekete KLOM Közepes Auto Levegő ék SZIVATTYÚ ÉK Lakatos Eszköz 10db/zacskó
Wlecom üzletünkben ,mind az eszközök akarsz lishi eszközök ŐSZÉN,klom,stb ,kérjük, chat velünk, amit akarsz , meg tudjuk csinálni neked, s kívánom, hogy legyen jó idő!
Leírás ; KLOM SZIVATTYÚ ÉK Légzsák Új Univerzális Levegő Ék ,,.LAKATOS SZERSZÁMOK Lock Pick Beállítva.Ajtó Zár Nyitó mesterkulcs Lakat Eszköz Fekete büszkék Vagyunk arra, hogy bemutassam a legújabb Levegő Ék!! A tetején a látványos fejlesztések a #10 modell hozott a piacra, az új 10 A modell egy kemény, MEREV Műanyag, helyezze be a lemezt! Ez teszi az éket a szél, hogy helyezze be az ajtót. Az ék is van egy új durva külső segít megelőzni a csúszás. Ellentétben a többi levegő ékek a piacon a KLOM levegő ék nem szivárog!! Ez a LEGJOBB Levegő Ék a piacon!! A levegő Ékek között használt kocsi ajtaját, majd az ajtó keretet. Ez az ék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzon létre egy helyet között az ajtót, s keret, így a szonda lehet használni, hogy nyissa ki az ajtót keresztül a belső feloldó gomb, vagy kar. Az eszköz is gyakran használják, mint egy távtartó, ha a telepítés beltéri ajtók.
Jellemzői : a Ékek között használt kocsi ajtaját, majd az ajtó keretet. Ez az ék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzon létre egy helyet között az ajtót, s keret, így a szonda lehet használni, hogy nyissa ki az ajtót keresztül a belső feloldó gomb, vagy kar. Az eszköz is gyakran használják, mint egy távtartó, ha a telepítés beltéri ajtók.
át kell az 50 kiló-100kg súly nyomás alatt,egy ember állhat a szivattyú ék .
A csomag lista :
10pc/zsák x Levegő Ék szivattyú ék, közepes méretű
Megjegyzés : tudjuk ajánlani, Profi Lakatos eszközök.Például Klom Szivattyú ék pedig Őszén Levegő ék ,Ha szükség van rá ,kérjük, chat velünk, amit akarsz , meg tudjuk csinálni neked. nagyon szépen köszönöm.Kívánunk boldog vásárolni. Megjegyzés : Le az ajánlat szakmai szivattyú ék, Válasszuk a ,majd Kattintson rá .

A termékről

Elektronikus:
No
teljesítmény:
-
Anyag Típusa:
Vászon
Modell Neve:
A065 Légzsák
Szoftver Verzió:
2017
Elem Hossza:
35cm
Elem Szélessége:
25cm
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Márka Név:
Goodobd2
Elem Típusa:
Air Bag Scan Tools & Simulators
Feszültség:
-
Hardver Verzió:
2017
Elem Magasság:
10cm
Elem Súlya:
1.2kg
Különleges Funkciók:
használja az autót, automatikus ajtó eszköz
Termék neve:
lakatos eszköz
diagnosztikai eszköz:
diagnosztikai eszköz autó szivattyú ék
Automatikus SZIVATTYÚ ÉK:
Pumpa Ék
szivattyú ék:
használja az autót, automatikus ajtó eszköz
A Levegő Ék:
működik az autó windows ajtó
klom szivattyú ék:
klom eszköz
Méret:
közepes méretű 10db/zacskó
NDK Eszközök:
használja az autót Paintless dent-eltávolító eszköz
Automatikus Bejegyzés Eszköz:
autó ,a windows ajtó eszköz
Jellemzők:
öltönyt Univerzális autó Jármű ajtó

Hasonló javaslatok