• Új
NEKÜNK Érmék 1899-O Morgan Dollár másolás Érmék / Ingyenes Szállítás

NEKÜNK Érmék 1899-O Morgan Dollár másolás Érmék / Ingyenes Szállítás

HUF 437.00
HUF 615.60
Összeg
A boltban.


Üdvözöljük a bolt!
Én csak eladni replika érmék gyűjtemények, sem az érmék eladom vagy eredeti. Kérem, ne vegye őket, mint az eredeti érmék. Én eladni ezeket a másolt érmék csak szeretnénk, hogy a gyűjtemények több tökéletes. ha nem találta meg az érmék akarsz. lehet mintát küld minket. tudjuk, hogy az egyéni érmét.
Szállítás : akkor a hajó a tétel alapján a Letéti cím, úgyhogy győződjön meg róla, hogy helyes.de mi lesz, hogy shippment AZONNAL.Ez körülbelül 15 30 napig folytatni, hogy Amerikai, 25, 35 nap, hogy Európai, mind más országokban. Remélem, hogy lehet várni a tételeket, türelmesen.
Visszajelzés : a Vevői elégedettség nagyon fontos számunkra. Ha elégedett vagy a tételek rendelt ,kérem, hagyjon 5 csillag pozitív visszajelzést. Ha nem elégedett a termékek vagy szolgáltatások ,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Együtt tudunk dolgozni, hogy megoldja minden vita.mindent egybevetve, ha van valami, amit tehetünk,lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. üdvözlettel .

A termékről

Anyag:
Fém
Stílus:
Antik Utánzás
Technika:
aranyozott
A téma:
Hazafiság
Regionális Funkció:
Európa
Év:
1880-1899
Márka Név:
dower nekem

Hasonló javaslatok