• Új
Eredeti chensuper Kiváló Minőségű Akkumulátor 3050mAh HB444199EBC+ Akkumulátor Huawei Honor 4C Akkumulátor C8818+nyomon Követési Számot

Eredeti chensuper Kiváló Minőségű Akkumulátor 3050mAh HB444199EBC+ Akkumulátor Huawei Honor 4C Akkumulátor C8818+nyomon Követési Számot

HUF 3051.00
Összeg
A boltban.


Nagyon szépen köszönöm, hogy vásárolni a termékeket, a cég azt ígéri, a garancia 12 hónapig, akkumulátor bármilyen minőségi probléma, 12 hónapon belül, akkor szabad lesz a vevő, hogy küldjön egy új akkumulátor.
escription :
1. Li-on Akkumulátor : HB444199 EBC+
2. Feszültség : 3.8 V
3. Kapacitás : 3050m Ah
4. Alkalmazás : Huawei Honor 4 C Akkumulátor C8818
5. Biztonsági környezet : Dupla védelmi funkciók.Dupla IC, valamint a PCB-elektromos tábla védelme felelős süsse ki, majd rövidzárlat.
6.Az akkumulátor az azonos méretű, eredeti akkumulátort.
7 : Made in CNINA
Kérjük, Vegye Figyelembe :
> Az akkumulátor teljesen le kell tölteni, mielőtt használja.
> Egy átmeneti, rövid kapacitása új elem lesz az eredménye, nem használtam hosszú ideig, ez normális, a teljes kapacitás visszaállítását keresztül használt 3-5 alkalommal.
> Amikor először kap az akkumulátort használjuk ki, díj 10 óra az első három alkalommal használja ki újra, akkor már csak fel kell tölteni, 5 óra normál használat mellett.
> Ne használja gyengébb töltővel feltölteni ezt az akkumulátort, ha károsítja az akkumulátort.
> Ne szedje szét vagy ne módosítsa a szerkezet az akkumulátort.
> Ne tegye az akkumulátort a töltőre.
> Ne tegye ki az akkumulátort, hogy a nedvességet, vizet, ne tegye magas hőmérsékletű környezetben.
> Nem érintik az akkumulátort.
> Tedd túl a gyermekek számára.
> A legjobb tárolási hőmérséklet 20°C-5°C
Szállítás
1.Küldünk belül az árut 2 munkanapon belül a teljes kifizetés megtörtént. Ha a fizetés nem elérhető, a megrendelést automatikusan bezáródik.
2. Kérjük, győződjön meg róla, hogy elvégezte a részleteket, mint a kapcsolattartó személy teljes név, cím, irányítószám, telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait.
3. A nyomon követési információ jelenik meg 3-10 nappal azután, hogy az eladó elküldi a tételek nyomon követheti a csomag ezen az oldalon : www.17track.net/en küldünk minden áru az online nyomon követési számot.

A termékről

Akkumulátor Kapacitás(mAh):
2801mAh-3500mAh
Kompatibilis Márka:
Huawei
Minőség tanúsítási:
RoHS,CE
Eredeti vagy Nem:
Kompatibilis
Márka Név:
chensuper

Hasonló javaslatok