• Új
Iridium Gyújtógyertya A Buick LaCrosse Fejedelmi Cadillac Seville Chevrolet Captiva Sport Napéjegyenlőség Pontiac Solstice 12620540 41-108

Iridium Gyújtógyertya A Buick LaCrosse Fejedelmi Cadillac Seville Chevrolet Captiva Sport Napéjegyenlőség Pontiac Solstice 12620540 41-108

HUF 5130.00
Összeg
A boltban.


Szállítási -Kezelési idő : 2 nap. -Kérem, engedje meg, 11 22 munkanap szállítási idő nagy távolsága miatt. -Győződjön meg arról, hogy a szállítási címet ad meg a pénztár . Nem vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címeket.
Vissza Árfolyam-Politikai mindennek vége. Vissza Cserét csak akkor lehet kiadni, a hibás elemet, vagy rossz elemet szállított. Csak csere engedélyezett rossz tételt is vásárolt, valamint az ügyfelek felelősek azért, hogy a szállítási költség, valamint az azt követő csere szállítási költség. Helyettesítő tétel kerül feldolgozásra szállított visszatérés után, ellenőrzés az eredeti elem.
Sérült Elem
Sérült árut tartalmaz olyan elemeket, amelyek sérült meg szállítás közben. Ha egy küldemény nem érkezik meg az ajtót a nyilvánvaló szállítási sérülés, kérem, nem vagyok hajlandó elfogadni a szállítás. Ha átveszi a szállítmányt, majd keresse meg a szállítási sérülés, kérlek, mentsd meg az összes csomagolóanyag, illetve papírokat, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Digitális fényképek lesz szükség minden esetben.
A hibás vagy Helytelen Elem Szállított
- Ha a kívánt tételt vissza nem működik, de nincs látható sérülés, ez tekinthető hibás. Ha kap egy hibás vagy rossz elem, kérlek, mentsd meg az összes csomagolóanyag, illetve papírmunkát, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a cikkszám, ebay-AZONOSÍTÓ, illetve a hiba leírása számított 7 napon belül a csomag megérkezett, illetve meg fog feldolgozni a kérését azonnal. Helyettesítő tétel kerül feldolgozásra szállított visszatérés után, ellenőrzés az eredeti elem. Nem azt Állítja, elfogadják 7 nap után. Digitális fotók szükséges, hogy minden esetben a hibás elemet.
- Visszatért elemek kell az eredeti csomagolásban, még nem használt állapotban, vagy elutasítják küldött vissza. Bátran forduljon hozzánk bármilyen kérdése.
A autóalkatrész cég a autóalkatrész cég
2002-ben elkezdtük az üzleti, mint Guangzhou, Ltd Kínában, Azóta már várja az auto piac széles körű autóipari termékek, kiegészítők.

A termékről

Modell Száma:
12620540
Anyag:
Iraurita
Márka Név:
gols

Hasonló javaslatok