• Új
Kézi IGAZOLVÁNY Fénykép Licensz Kép Ütés Vágó,ID Képet Vágó,30x40mm Sarokban Kerek CornerPassport fotó vágó

Kézi IGAZOLVÁNY Fénykép Licensz Kép Ütés Vágó,ID Képet Vágó,30x40mm Sarokban Kerek CornerPassport fotó vágó

HUF 5365.00
HUF 6312.60
Összeg
A boltban.


Kéz-típusú Képet Vágó IGAZOLVÁNY Fénykép,személyi IGAZOLVÁNY Slitter
(30x40mm; Sarokban Kör / Sarok)
• A kéz típus
• Vágás képeket kisebb méretű
• Nem durva élek a kész termékek
• Egyedi méretben várjuk.
Leírások :
Ezt a képet vágó sorozat lehet vágni fotó hatálya 1 3 inch. Ennek megfelelő, kényelmes orientáció. Nincsenek durva élek a kész termékek. Ideális eszköz a vágás mindenféle képeket, kényelmes, hordozható, bizonyítja hatékonyságát.
Csomagolási Adatok :
Csomagolási Méret : 9.84" x 3.93" x 3.15" (250 x 100 x 80mm)
G. W. : 0.6 kg
Elem Fotó Vágó Vágó Kés Alkalmazás Speciálisan a vágás fotó papír. Akkor vágott papír, fénykép, KT-testület, stb. Kényelmes kényelmes, hogy vágás nélkül, egyéb eszközök. Ez kell használni együtt uralkodó. Hatékony, magas hatékony használata a képet vágó. Csak nyomja meg a fogantyút, hogy a kívánt fénykép. Lassabban is, mert kell az uralkodó vágni, vagy nem vágott egyenes vonal. Vágó Hatás nincsenek durva élek a vágott képeket. Így könnyű, hogy a durva élek.
A képet vágó vágására használják a képeket, mint például a személyi IGAZOLVÁNY fénykép, fotó jogosítvány, fotó útlevél, stb.
Akarom, hogy a kerek sarok, vagy más méretben, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Köszönöm.
1) A Németországi ügyfelek számára , ha u akar, hogy a hajó a Fed Ex vagy a TNT , kérem, mondja meg az EORI-szám . Ezek nélkül csak DHL, Hong Kong post, vagy a China Post !
Az orosz fogyasztók , kérjük, mondja el a teljes nevét (legalább 3 szó) , beleértve a keresztnév, középső név név, különben orosz hozzászólás nem mentesít a csomagot, majd vissza, hogy Kína !
A Brazil ügyfelek , ha azt szeretné, hogy a hajó a Fed Ex, a DHL, TNT, UPS, kérlek, mondd, hogy az adószám ( CPF vagy CNPJ ). Anélkül, vám-visszatér áruk Kínába .
2) Nemzetközi szállítás (Kivéve néhány távoli országban); Vevő felelős a Távoli Terület Felár ellenében, egyéb vám vagy Behozatali adó, ha jött ki.

A termékről

szín:
30x40mm sarokban, 30x40mm kerek sarok
Márka Név:
A BÍRÓSÁG
Modell Száma:
30x40mm Jobbra / Kerek Sarok
Típus:
standard ütés

Hasonló javaslatok