• Új
ST2N3055 Új, Eredeti JLH 1969 Két Csatorna Egyszerű OSZTÁLY EGY Előerősítő Erősítő DIY kit Tranzisztoros Erősítők Igazgatóság

ST2N3055 Új, Eredeti JLH 1969 Két Csatorna Egyszerű OSZTÁLY EGY Előerősítő Erősítő DIY kit Tranzisztoros Erősítők Igazgatóság

HUF 5238.00
HUF 5818.50
Összeg
A boltban.


1 Pár JLH 1969-BEN EGY a OSZTÁLYÚ erősítő kit két csatorna Specifikáció :
JLH 1969 erősítő szett.
Dual-channel
Arany betűk ST2 N3055 új, eredeti power cső.
MKP dedikált audio bemeneti csatlakozó kondenzátor.
Funkció :
Egyszerű Osztályú Erősítő
10 W design ad szubjektív jobb eredményeket, mint a B osztály
tranzisztoros erősítők
Telepítési követelmények :
DC + 27 V, KIMENETI IQ = 1.25 EGY,
ha kell adatlapot,kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Csomag :
1 X 1 Pár JLH 1969-BEN EGY a OSZTÁLYÚ erősítő kit két csatorna
Szállítási & Szállítás hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post Légiposta minden csomag lesz regisztrált a nyomon követési számot. Mi is a hajó által a UPS/EMS/DHL/Fed Ex az alternatív szállítási mód a megfelelő díjakat. Kérjük, e-mail, postai irányítószámát a szállítási árajánlatot.
Nemzetközi ügyfelek léphetnek a késések, a vámhatóság vagy a nemzeti postai szolgáltató. Tekintse át a vámmentes korlátozza. Kérjük, tudassa velünk, fizetés előtt, ha kell osztott szállítmány.
Szállítási idő
Az idő, hogy a hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post, Légiposta, teljesen attól függ, hogy különböző desination a világ, ez is változhat, mivel a helyi időjárási viszonyok, postai politika, valamint az egyéni ellenőrzése. Alapja a postai Air mail szabályokat, valamint a tapasztalatok, kérjük jegyezni, hogy : amerikai Egyesült Államok / Egyesült Királyság / Ausztrália, körülbelül 10-15 munkanap; Kanadába, körülbelül 12-18 munkanap; Brazíliába / Dél-Amerika, körülbelül 25-35 nap. Olaszország / Franciaország / Spanyolország / Németország/ Kelet-Európában, körülbelül 15-20 munkanapon belül.
Visszatér & Váltás & Repair elfogadjuk visszatér & csere számított 7 napon belül a vásárló megkapja a termékek, kérjük, hogy először kapcsolatba 7 napon belül kapja a parancsot. A termékeket vissza kell tenni az eredeti állapotában. Mint előny ügyfeleinknek, azt is előírják, javítás 3 hónapon belül attól a naptól, amikor ez a tétel szállították ki, javítás után történik, küldünk neked az elem, de az ügyfélnek meg kell fizetnie mind a szállítási módon.

A termékről

Csomag:
Igen
Modell Száma:
LJM-KIT-JLH-1969
Márka Név:
Q-BAIHE
Maximális Teljesítmény Csatornánként:
10W
Csatornák:
2 (2.0)

Hasonló javaslatok