• Új
10 db pulyka tolla szalag esküvői marabou tollas boa csóva 39 cm / 2meters törökország tollak Ruházat dekoráció

10 db pulyka tolla szalag esküvői marabou tollas boa csóva 39 cm / 2meters törökország tollak Ruházat dekoráció

HUF 2570.00
HUF 3213.00
Összeg
A boltban.


hossza : 2 méter hosszú
név ; törökország tollak
súly : 10g
Meleg prompt
Mindegy, hogy egy szolgáltatás vagy termék minőségi problémák. Kérjük, lépjen kapcsolatba az értékesítés utáni, el kell venni a kezdeményezést, hogy segítsen megoldani a problémákat objektíven, soha ne kerülje el a felelősséget. Kérlek, ne tett az értékelést az áruk, rossz véleményét. Mi inkább a barátod, hogy segítsen megoldani a problémát. Emeljék a szolgáltatás.
A leírás az áruk
A fizetést megszervezzük szállítás 48 órán belül, a cél lehet, hogy 14 28 napig, mert tudjuk't irányítani a szállított áruk hogy a vámhatóság, ha elégedett vagy a 28 nappal kézhezvételét követően a projekt, kérjük, küldjön e-mailt nekünk, egy szakmai csapat, hogy segítsen megoldani a problémákat, nem engedi, hogy bármilyen aggódj, illetve veszteség.
Nemzetközi rend :
Projekt 1 2 munkanapon Kínából szállítási által China post vagy nemzetközi expressz
Keresztül, gazdasági, nemzetközi szállítás, becsült idő szállítás :
15 25 munkanapon, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államokban, valamint Kanadában.
15 25 munkanapon belül a legtöbb Európai országban.
A legtöbb Ázsiai országban, 15 30 nap.
15 25 munkanapon Ausztrália, Új-Zéland
Vissza leírni
Várjuk a pozitív visszajelzést kommunikáció. Kérjük, adja meg a pozitív visszajelzések, illetve 5 csillagos minősítést akarjuk tenni, hogy adjak neked. Ha valamilyen okból nem tudjuk't megfeleljen az elvárásoknak, kérjük, küldjön e-mailt nekünk bármilyen semleges vagy negatív visszajelzést. Mindent megteszünk, hogy megoldja ezeket a problémákat.
Rólunk
Nagyon örülünk, hogy kommunikálni pozitív visszajelzést. Kérjük, adja meg a pozitív visszajelzések pedig 5 csillagos értékelés, meg fogjuk tenni. Kérjük, don't hagyjon bármilyen negatív vagy semleges visszajelzést előtt lépjen kapcsolatba velünk, hogy megoldja ezt a problémát. Fog't segítsen megoldani minden problémát, gyorsabban elhagyni a negatív visszacsatolás, csak érintkezés útján a szakmai ügyfél-támogatási segíthet megoldani ezt a problémát.

A termékről

Minta:
Festett
Anyag:
Törökország Toll
Modell Száma:
2 méter/39 cm
Márka Név:
HONG YING
Hossza:
2m/39 cm
Használat:
Rendszer, ruházat, ékszerek, kézműves
Név:
Törökország Toll

Hasonló javaslatok