• Új
A HSP RC AUTÓ TARTOZÉKOK ALKATRÉSZEK 58047 58113 58110 58111 58046 A HSP-1/18 MÉRETARÁNY ELEKTROMOS TÁVIRÁNYÍTÓ HIBÁS 94805

A HSP RC AUTÓ TARTOZÉKOK ALKATRÉSZEK 58047 58113 58110 58111 58046 A HSP-1/18 MÉRETARÁNY ELEKTROMOS TÁVIRÁNYÍTÓ HIBÁS 94805

HUF 5397.30
Összeg
A boltban.


Szállítási Feltételek
Küldeményt 7 munkanapon belül megfizetése kapott. Az elemek szállított a Kínai (részleges elemeket a Spanyolország raktár) segítségével Légiposta, Courier, Express (alapja a választási lehetőségek), a reach legtöbb országban belül 7-35 munkanapon belül.
Visszatér Kifejezés
Abban az esetben kap egy hibás elem, a vásárló 7 napon belül kézhezvételétől kérheti a visszatérítési vagy csere egy új.
Abban az esetben kap egy rossz elem, elemek vissza kell küldeni az eredeti, használt állapotban, az is kell az eredeti dobozban csomagol.
Nem engedjük visszatérítési vagy csere, mert meggondoltam magam. Kérjük, olvassa el a leírást, mint a biztosított, mint egy útmutató a rendelés előtt. - Minden lépést annak biztosítása érdekében, hogy a hajó ki a megfelelő elemet, de lesz még alkalom, amikor megkapja a tételeket, amelyek különböznek a leírás. Ebben az esetben, azt szeretném kérdezni, hogy azonnal lépjen velünk kapcsolatba, így lehet, hogy orvosolja a helyzetet. Az ön elégedettsége fontos számunkra, s mi is érték az üzlet.
Visszajelzést
Ha elégedett szolgáltatásunkkal, illetve a távirányító autó termékek, alkatrészek, kérem, hagyjon pozitív visszajelzést velünk. Nagyon fontos számunkra, hogy folyamatosan magas aránya a pozitív visszajelzést. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív vagy semleges visszajelzést. Mi segít önnek megoldani minden problémát időben. Köszönöm a megértés, az együttműködés előre.
Egyéb Politikák
Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó. Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST, miután megkapta a befizetést. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha elégedetlenek az elem után kapta.
Az összes e-maileket, üzeneteket lesz a válasz, egy munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ időben, kérjük, szíveskedjen elküldeni az e-mail fogjuk válasz t o amilyen hamar csak lehet.
Köszönöm & üdvözlettel!
Nulla Hobbi Csapat

A termékről

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Shell/Alváz/Szárny/Fő
Jármű Típusa:
Autók
Modell Száma:
58047 58113 58110 58111 58046
Márka Név:
A HSP
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
felszerelés
Szerszámkészlet:
Eszközök
Anyag:
Fém
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Szervó
RC Alkatrészeket & Accs:
DIFF. FELSZERELÉS

Hasonló javaslatok