• Új
A Sony Xperia C C3 E4 E5 M C1905 M2 M4 M5 T3 XA XZ Z Z1 Mini Z4 Z5 Virág Heveder Mobil Telefon Esetében Alapvetően Fedél Zsák Ház

A Sony Xperia C C3 E4 E5 M C1905 M2 M4 M5 T3 XA XZ Z Z1 Mini Z4 Z5 Virág Heveder Mobil Telefon Esetében Alapvetően Fedél Zsák Ház

HUF 726.00
HUF 807.30
Összeg
A boltban.


Attion Kérjük, Ezeket
1. Kérjük, hogy a kiválasztott modell a telefon , ne rendelj rosszul.
2. Orosz barátaim, kérem, hagyjon minket teljes nevét, valamint ugye a zip-kód miatt az orosz Politika .
1.Szállítási idő : a legtöbb ország : 20-60 nap ;Brazília, Mexikó, Chile, Peru : 60-90 nap.
Néha lehet, hogy 5-10 nap a késedelem, ha jön a rossz idő, vagy szigorú egyéni engedély. Remélem, lehet érteni, várj türelmesen.
2.Fogjuk feltölteni nyomon követési számot követően szállítmány. De csak akkor biztosítja az összes követési adatokat a csak az egyes országok, a legtöbb megbízás nem biztosít követési adatokat, amikor elment, hogy az ország. Kérlek, ne félj, meg fogja kapni sikeresen . A packet loss mértéke nagyon alacsony.
Mi vagyunk a küldés ingyenes a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, de ha az ország nem támogatja ezt a módot, küldünk mások meg kell, hogy a fizetés egy része a postaköltséget .
Ha az elemek bármilyen minőségi probléma, vagy küldjön baj van, kérem, forduljon hozzám először, küldünk neked újra, vagy visszatérítjük a pénzét.
1. Támogatjuk Egyedi eset, Nagykereskedelem . Tudjuk önnek a legjobb ár, magas minőségű Termékek.
2.Válaszolunk minden üzenetre, amilyen gyorsan csak lehetséges. de van különbség, nem a munkaidőt vagy állami ünnepek, amelyek megakadályozzák, hogy azonnali választ. Remélem, nem undersstand .
A Visszajelzések nagyon fontosak nekünk, kérem, hagyjon minket 5 csillagos, ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás!

A termékről

Anyag:
Csomag:
Eset & Heveder
tervezés:
Plain,Exotic,Animal,Vintage,Matte,Jewelled,Geometric,Cute,Glossy,Business,Patterned,Abstract,Sports,Metallic,Transparent,Idézetek & Üzenetek
Funkció:
Dirt-rezisztens,kopogásgátló
Lakossági Csomag:
No
Típus:
Koffert
Kompatibilis Márka:
Sony-Ericsson
Jellemzők:
Színes Festék DIY Testre Támogatott
Márka Név:
Egyedül vagyok
Méret:
For Sony Xperia Series

Hasonló javaslatok