• Új
Adeept DIY Elektromos Arduino Starter kit Arduino UNO R3 Ultrahangos Távolság Érzékelő Útikönyv Freeshipping Könyv diykit

Adeept DIY Elektromos Arduino Starter kit Arduino UNO R3 Ultrahangos Távolság Érzékelő Útikönyv Freeshipping Könyv diykit

HUF 8421.00
HUF 16197.30
Összeg
A boltban.

Ez egy Ultrahangos Távolság Érzékelő készlet Arduino UNO R3,ez a készlet tartalmaz, több, mint 40-féle különböző elektronikus alkatrészek, több mint 150-összetevőket tartalmaz.
Ez a készlet ,mi lesz a tudat, hogy kihasználva ,ön képes-hoz csinál több kísérlet , a több ötlet a valódi cselekvésre, anélkül, hogy a korlátozás a hardver, mind a szoftver , valamint a gondosan elkészített útmutató könyv (95 oldal útmutató könyv PDF), illetve a támogató kísérleti kód rutin, beleértve összesen 20 kísérletek. úgy véljük, ez a hardver + szoftver támogatja , hogy képes legyen szakértő programozó (fejlesztő)nagyon hamar . szóval nem volt idő , csak ez a készlet , valamint a projekt azonnal !
Ez a készlet jellemzői :
Alapján a kísérletek az Arduino, ki a kölcsönhatás az Arduino, feldolgozás, szóval használhatjuk az Arduino néhány egyszerű alkatrészeket, hogy a saját videó játékok, mint például A Tégla Játékok , Mozgás, macska stb.Mi lesz az ön számára az Arduino, valamint a Feldolgozási forráskódú program. Fájlok :
Mi elküldjük önnek a fájlok(rajzok,kód,tanulságok,specifikáció,stb.), hogy az e-mail cím a testület. Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, ha sürgősen szükséged van rá. Mi is nyújtanak műszaki támogatást. Örülünk, hogy oldja meg a problémát, hogy találkozzunk, ha ezt a szettet.
Az útmutató könyv tartalma a következők szerint :
Körülbelül Arduino
Feldolgozás
1. lecke Villogó LED
2. lecke Kontrolling egy LED egy gomb
3. óra LED Áramló Fény
4. Lecke Billenő Kapcsoló
5. lecke Légzés LED
6. Lecke Aktív Csengő
7. Lecke Ellenőrző Relé
8. lecke Kontrolling egy RGB LED által PWM
Lecke 9 7-szegmens kijelzőn
Lecke 10 Soros Port
Lecke 11 LCD1602
12. Lecke Photoresistor
13. lecke Segítségével egy termisztor, hogy az intézkedés a hőmérséklet
Lecke 14 EGYENÁRAMÚ motor
Lecke 15 Ellenőrző szervomotor
Lecke 16 ultrahangos távolság érzékelő
Óra 17 Irányítani egy servo-val ultrahangos távolság érzékelő
18.

A termékről

Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem
Márka Név:
Adeept
Kompatibilis:
Kézi Játékos,Játék Konzol Kinect,PlayStation Move

Hasonló javaslatok