• Új
JCWHCAM 4.9 mm-es Objektív Orvosi USB Endoszkóp az OTG Android Telefon PC Füles Ellenőrzés Otoscope Endoszkóp Kamera Fül Orr

JCWHCAM 4.9 mm-es Objektív Orvosi USB Endoszkóp az OTG Android Telefon PC Füles Ellenőrzés Otoscope Endoszkóp Kamera Fül Orr

HUF 8302.00
HUF 8302.50
Összeg
A boltban.


Megjegyzés : Csak akkor működik, Android 4.0 /5.0 /5.1 vagy a fenti rendszer a telefon Nem támogatja az i OS rendszer,a telefon támogatnia kell az OTG funkció ,valamint támogatnia kell, hogy csatlakoztassa a külső kamera.
Nem az összes Android telefon OTG funkció is támogatja a külső kamera, a rendszer lehetővé kell tenni, hogy csatlakoztassa a külső kamera. Meleg Tippek : 1. Csak akkor működik, Android 4.0 rendszer felett , nem támogatja az i OS rendszer . 2. A telefon támogatnia KELL az OTG funkció, valamint támogatnia KELL, hogy csatlakoztassa a külső kamera. 3. a legjobb távolság 3cm, hogy 8cm ,ha vége lesz ,nem egyértelmű .Kérjük olvassa el figyelmesen.
Hogyan kell felismerni, hogy a telefon OTG funkció :
1. Meg kell, hogy egy OTG kábelt.
2. Használja az OTG sort, hogy csatlakoztassa a telefont egy berendezések, mint például billentyűzet, egér, U lemez, de lehet használni normálisan, ez fejezte ki a telefon OTG funkció.
Következő modell vagy abailable után tesztelték.
Tippek ,ha nem találja meg a telefon típusát .meg kérdés, hogy válassza ki a "wifi doboz" ,még mindig használja ezt az elemet . Téma : fényforrás : 6 LED, állítható fényerő, Vízálló Szint : IP7 Gyújtóponti Távolság : 2 cm Látószög : 60 fokos Felbontás : 0,3 MP Felbontás : 640 x 480 pixel Video Formátum : WMV Videó Frame Rate : 30 F / S Interfész : USB 2.0 Szoftver Funkciók : Figyelembe fotók,videók rögzítése,mérés,szöveges beviteli Fotó : Szoftver vagy fénykép a kábel, anti-remeg felvétel funkció operációs Rendszerek : Windows XP / Win 7 / Vista /Linux, OTG&UVC Android Telefon (Némi támogatást otg még mindig nem működik.pls tudom) Csomag incluede : 1 * Orvosi Endoszkóp 1 * Fókusz Sapka 1 * Oldalsó Tükör 1 * Kap a Eardurm 1 * Kap az Orr-1 * CD meghajtó (csak egy puha,ha nem megnyitásához .kérem, forduljon el tőlem .)
Igazi kép

A termékről

Érzékelő Mérete:
Csak Endoszkóp, wifi doboz
Modell Száma:
JC-NE-01
Márka Név:
JCWHCAM
Tápegység:
Normál
A Nagy Felbontású:
480P(SD)
Technológia:
Lyukra
Támogatott Operációs Rendszerek:
A Windows 10,Windows 7,Windows XP
Telepítés:
Normál
Lencse (mm):
4.6 mm
Stílus:
Mini Kamera
Kapcsolat:
USB
Érzékelő:
CMOS
szín:
Fehér
Típus:
Orvosi Otoscope Endoszkóp
Lencse (mm):
4.9 mm
Különleges Funkciók:
Fül-orr-Ellenőrzés

Hasonló javaslatok